arsenal_par_ars

Almunija krivi saigrače za poraz od Barselone

 

Golman Arsenala Manuel Almunija ocenio je da se njegovi saigrači nisu dovoljno zalagali u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Barselone, koji je španski tim dobio sa 3:1, preneo je danas list Tajms.

-Kod rezultata 3:1 trebao nam je samo jedan gol da bismo prošli dalje, pa ne mogu da razumem kako je na terenu bilo igrača koji nisu trčali, već su hodali – rekao je Almunija.

Povezana vest:  Galas možda propušta ostatak sezone

Španski golman je meč počeo na klupi, ali je šansu dobio posle povrede Vojceha Šćešnija u 19. minutu i sa nekoliko dobrih odbrana doprineo je da njegov tim ne bude ubedljivije poražen.

-Sa malo više uloženog napora mogli smo da im pokvarimo slavlje. Barselona je kontrolisala igru, ali pogodak može da se postigne u svakom trenutku. Zato ne razumem igrače koji se nisu zalagali – istakao je Almunija i dodao da jedino objašnjenje vidi u tome da su njegovi saigrači bili previše umorni.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Partizan protiv Metalca, Zvezda gostuje u Subotici

Posle dvomeča Barselone i Arsenala u četvrtfinale je prošao španski klub, koji je u Londonu poražen sa 2:1, ali je u revanšu na svom terenu nadoknadio razliku pobedom od 3:1.