zvezda_smederevo_16_kolo

Đorđević se nada prvoj pobedi u 2011.

Trener fudbalera Smedereva Dragan Đorđević istakao je danas da njegove izabranike u subotu, u utakmici 18. kola šampionata Srbije, očekuje teška utakmica sa Javorom.

On se, ipak, nada da će „oklopnici“ uspeti da zabeleže prvu pobedu i najzad postignu pogodak u drugom delu sezone.

-Optimisti smo pred meč sa klubom iz Ivanjice – naglasio je Đorđević dodavši da smatra da Smederevci nisu razočarali navijače u prethodna tri kola.

Povezana vest:  LAV ZLATNA LIGA, Galenika i Grubor prevoz u finalu

Iskusni trener je podsetio da je u prolećni deo šampionata smederevski prvoligaš krenuo sa „podmlađenim i rekonstruisanim timom koji je na dobrom putu da stasa i izraste u stabilnu ekipu“.

-Najveći problem u našoj igri je realizacija, što je potpuno neočekivano pošto smo u zimskom prelaznom roku doveli čak tri napadača – rekao je Đorđević, koji smatra da je Smederevo dosta hendikepirano neigranjem Predraga Jerinića i Slavka Lukića.

Povezana vest:  Džerard osudio vlasti zbog prikrivanja istine o Hilsborou

Šef stručnog štaba Smedereva u utakmici sa Javorom najviše očekuje od iskusnih igrača – Vojislava Bojatovića, Slaviše Stojanovića, Dragana Ćerana i Igora Grkajca.

-Naš glavni cilj ove sezone je opstanak u eltinom društvu. Želimo da uđemo u ‘mirnu luku’ već u naredna dva kola kako bi smo u finišu prvenstva imali više prostora za mlade igrače koji trebaju da napreduju – naveo je Đorđević.

Povezana vest:  Turkish Airlines je zvanični sponzor UEFA Lige šampiona

Utakmica Smederevo – Javor igra se 19. marta od 14 časova na stadionu kraj Dunava u Smederevu.

 

PHOTO: ataimages.rs