Fernando_Torres_Chelsea_Liverpool_Martin_Skrtel

Fernando Tores: Ne brine me što još nisam postigao gol za Čelzi!

 

Fernando Tores u januaru je crveni dres Liverpoola zamenio plavim Čelzija. Odigrao je sedam utakmica za klub sa Stamford Bridža, ali još nije postigao ni jedan pogodak.

-Nisam zbog toga uznemiren ili nestrpljiv. To je tema za vas novinare, a ne za mene. Verujem da ću ubrzo postići svoj prvenac za Čelzi. Puno je važnije da tim pobeđuje nego postižem li ja golove ili ne – rekao je Tores španskim novinarima uoči kvalifikacione utakmice za Euro koju će njegova reprezentacija odigrati protiv Češke.

Povezana vest:  Ćurković: Četvrti smo u svetu po broju prodatih igrača

Čelzi je trenutno treći na tabeli sa 54 boda, devet manje od vodećeg Mančester Junajteda, koji ima susret više. Tores veruje da njegov klub još nije izgubio šanse za odbranu titule prvaka Engleske.

-Došao sam u Čelzi da osvajam titule i ostvarim najveće domete u svojoj karijeri. Ne bih nas otpisao iz trke za titulu prvaka još i ove sezone. Mislim da još uvek imamo šanse – kaže El Nino.

Povezana vest:  Čeh: Mogu da branim još 10 godina

Ponudio je i svoj pogled na predstojeće okršaje sa Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige šampiona.

-Biće teško, to je za nas najgori mogući žreb. Ali svakako da možemo da prođemo. Izgledi su 50-50. Inače, veliki sam poštovatelj Aleksa Fergusona. On je trener koji će sve napraviti za pobedu, poput Pepa Gvardiole, Žozea Murinja ili Rafaela Beniteza. Držim da je za svakog igrača veliko zadovoljstvo raditi sa takvim trenerom – zaključio je Tores.

Povezana vest:  Venger: Nepravedne kritike na račun Ozila