lav_zlatna_liga_2011

Završena druga sezona Lav zlatne lige u malom fudbalu

Šampion je Galenika AD

Ekipa Galenika AD, gosti takmičenja medija u malom fudbalu – Lav zlatne lige, osvajači su velikog šampionskog pehara. U uzbudljivom finalu, odigranom u balonu „Kolos“ pred oko 300 gledalaca, savladan je Grubor prevoz-SZK posle penala – 6:5 (3:3, 2:2).

Strelci u regularnom delu meča bili su Dalibor Kecman dva i Dušan Golubović jedan za Galeniku AD, a golove za Grubor prevoz-SZK postigli su Borko Surudžić, Branko Štrbac i Nikola Stevanović.

Povezana vest:  Eks-Ju fudbalski drim tim za Brazil

U meču za treće mesto Pres je iznenadio RTV Pink i slavio sa 2:1 (M. Šaranović, D. Živković – D. Opačić).

galenika_ad_zlatna_ligaZa najboljeg igrača Lav zlatne lige u sezoni 2010/11. proglašen je Borko Surudžić (Grubor prevoz-SZK), najbolji golman je Dušan Marković (RTV Pink), a sa 29 golova titulu najboljeg strelca poneo je Dušan Golubović (Galenika AD). Nagradu za fer-plej dobile su ekipe Ringiera i Danasa.

Povezana vest:  Lopetegi: Real Madrid je živ

U pauzi između mečeva za medalje odigrana su i dva revijalna meča. Prvo su na teren izašli dečaci iz škola fudbala PKB i Rozenborg, a onda su svoje fudbalsko umeće pokazali i zaposleni iz dva tima sponzora – Adidasa i Veratneta. Rezultati ovih mečeva su, naravno, u drugom planu.

Održavanje Lav zlatne lige pomogli su generalni sponzor „Lav pivo“, generalni pokrovitelj internet servis provajder „Veratnet“, tehnički sponzori „Adidas“ i „Red bul“, Fudbalski savez Beograda, Fudbalski savez Srbije, Sekretarijat za sport i omladinu Grada Beograda i Opština Novi Beograd. Medijsku podršku pružili su: Blic, Sportski žurnal, Danas, Radio 202, Studio B, 24 sata, www.blicsport.rs , www.sportal.rs i www.atastars.rs

Povezana vest:  Apelaciona komisija UEFA danas o žalbama Srbije i Albanije