ronaldo_civil

Ronaldo i Kluni na listi svedoka odbrane Berluskonija

 

Odbrana predsednika italijanske vlade Silvija Berluskonija predložila je i DŽordža Klunija kao svedoka u procesu Rubigejt u kojem je Berluskoni optužen za seksualne odnose sa maloletnicom.

-Mi predlažemo za svedoke, između ostalih, DŽordža Klunija, ali I ministra Franka Fratinija (spoljni poslovi), ministarke Maru Karfanju(ravnopravnost), i Mariju Stelu Gelmini (obrazovanje) – rekao je za Frans pres jedan od advokata.

Povezana vest:  Keita produžio ugovor sa Barselonom

Džordž Kluni i njegova družbenica, italijanska glumica Elizabeta Kanalis pojavljuju se na listi jer je mlada Rubi tokom istrage izjavila da ih je videla na večeri u Berluskonijevoj vili U Arkoreu pored Milana.

I fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo je na listi odbrane jer Rubi tvrdi da joj je taj fudbaler koga je srela u diskoteci u Milanu, platio 4.000 evra da provede noć sa njim. Proces protiv Berluskonija treba da počne 6. aprila na sudu u Milanu.

Povezana vest:  Murinjo: Nisam Hari Poter

Prema optužnici, Karima El Mahrug, poznata kao „Rubi – kradljivica srca“, imala je seksualne odnose sa Berluskonijem za novac i druge nadoknade tokom 13 susreta u Arkoreu od 14. februara do 2. maja 2010 godine.