robert_prosinecki_kzn

SUPER LIGA SRBIJE

Prosinečki ne računa na Adija, želi pobedu u Ivanjici

 

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas novinarima da ne računa više na levog beka Lija Adija zato što se još nije vratio u klub posle obaveza u fudbalskoj reprezentaciji Gane.

-Nijedan igrač, niti trener nije iznad Zvezde. On još nije došao I ja ne računam na njega ni za utakmicu sa Javorom, ni sa Partizanom – rekao je Prosinečki novinarima u Beogradu.

Povezana vest:  Fudbaleri Partizana pozvali navijače da kupe sezonske karte

Zvezda sutra gostuje Javoru u Ivanjici u 20. kolu Super lige Srbije, ali je glavna tema na konferenciji za novinare bio Adi, koji je u prošlom periodu malo igrao, navodeći da je povređen. Prosinečki je rekao da je ljut na igrača.

-Ako ne dođeš pet dana na posao, dobićeš otkaz. Adi nije dobio otkaz, ali ne računam na njega. On remeti tako ostale igrače i dobru atmosferu u timu – rekao je Prosinečki.

Povezana vest:  Riberi ne ide na Mundijal

Portparol kluba, Marko Nikolovski, kazao da je da će uprava razgovarati sa Adijem kada se vrati i da će onda odlučiti šta će da radi. Zvezdu sutra čeka gostovanje u Ivanjici, a Prosinečki je kazao da ništa neće menjati u igri.

-Idemo na pobedu, kao i u svakoj utakmici. Nećemo ništa menjati u igri. Teren je tamo manji i nije u najboljem stanju, ali sa optimizmom prilazimo utakmici. Dobro smo radili za ovih 10 dana pauze. Atmosfera u timu je dobra…i nadam se da ćemo se vratiti sa pobedom – rekao je Prosinečki.

Povezana vest:  Uroš Ćosić: Gol u nadoknadi je nedopustiv

Utakmica Javor-Crvena zvezda počinje sutra u 13.00.