kaka_real_nadrid

Kaka: Zahvalan sam Murinju, možemo do trostruke krune

U madridskom Realu nisu izgubili nadu u trostruku krunu, barem ako je verovati rečima Kake, dvostrukog strelca u 3-0 gostujućoj pobedi „kraljeva“ na gostovanju kod Atletika u subotnjoj utakmici 31. kola španskog prvenstva.

Kaka se celu sezonu muči s povredama, a dva postignuta gola iz penala, kaže, pomoći će mu da ojača samopouzdanje.

Povezana vest:  Pikeu preti kazna od najmanje četiri meča suspenzije

-Moram naporno da radim da bih mogao ponovo da uživam u fudbalu. Imao sam problema s kolenom koje me limitiralo u nastupima. Osećam da mnogo toga dugujem Realu, a to što nisam ispunio očekivanja me muči. Zahvalan sam na svemu treneru Žozeu Murinju, mnogo je učinio da bi mi pomogao. S njim nemam nikakvih problema, on je veliki stručnjak, pomaže mi da se igrački uzdignem – rekao je Kaka iz koga pršti optimizam.

Povezana vest:  Urugvajci umorni zbog maratonskog puta u London

Može se to videti u najavi revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona koja Real vodi na White Hart Lane na kojem će braniti 4-0 pobedu protiv Totenhema. Nakon te utakmice, madridska ekipa igra „el clasico“ protiv branioca naslova španskih prvaka.

-Naravno da možemo da pobedimo Barselonu, naravno da možemo osvojiti naslove u ligi, Kupu kralja i Ligi šampiona. Ipak, pre svega se moramo koncentrisati samo na Totenhem – zaključio je brazilski as.

Povezana vest:  Terzić: Zvezda najuspešnija srpska firma u evro okvirima