trivunovic_ofk_beograd

Inđija protiv Rada osvojila prvi prolećni bod

Fudbaleri Inđije igrali su danas kao domaćin nerešeno sa Radom 1:1 u 22. kolu prvenstva Srbije i tako osvojili prvi bod ovog proleća.

Gosti sa Banjice poveli su golom Marka Stanojevića u 16. minutu, a izjednačio je Borislav Jovanović dva minuta pre kraja utakmice.

Inđija je poražena u prethodnih šest mečeva prolećnog dela sezone. Loša serija prekinuta je sa novim trenerom Simom Krunićem, koji je prošlog vikenda na klupi nasledio Zorana Jankovića.

Povezana vest:  Mediji: Benites odlazi iz Napolija na kraju sezone

Fudbaleri Čukaričkog postigli su prvi gol u drugom delu sezone, ali su poraženi na svom terenu od Jagodine sa 3:1.

Domaćina je u vođstvo doveo Danko Kovačević u 17. minutu, međutim, Vladimir Đilas u 42, Srđan Novković u 61. i Bojan Beljić u 89. minutu doneli su preokret za pobedu Jagodine.

Na klupi gostujućeg tima pobedom je debitovao trener Jovica Škoro.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Orlovi stigli u Južnu Afriku

Posle poraza od Partizana u prošlom kolu igrači Spartaka iz Subotice doživeli su novi neuspeh. Oni su u Kuli poraženi od Hajduka sa 1:0 i tako omogućili Radu da se za još jedan bod odvoji na četvrtoj poziciji, koja vodi na evropsku scenu naredne sezone.

OFK Beograd je golom reprezentativca Srbije Veseljka Trivunovića iz penala u finišu meča došao do pobede protiv Borca od 2:1.

Povezana vest:  Rednap: Nisam razmišljao o poslu selektora Engleske

Osim Trivunovića gol za „romantičare“ postigao je Nemanja Milić u 40. minutu, dok je pogodak za Čacane dao Jovan Damjanović u 80. minutu.

Sloboda Sevojno je posle poraza od Vojvodine u prošlom kolu, kao i u polufinalu Kupa Srbije, pobedila Smederevo na svom terenu sa 2:1, dok su Javor i BSK u Ivanjici igrali meč bez golova.

Derbi meč 22. kola Super lige igra se u 19.30 na stadionu Partizana, gde gostuje trećeplasirana Vojvodina.