milos_krasic_2

Pobeda Lacija, remi Fiorentine i Juventusa

Fudbaleri Lacija pobedili su danas na gostovanju Kataniju sa 4:1, u utakmici 33. kola italijanskog prvenstva i učvrstili se na četvrtom mestu na tabeli.

Lacio je pobedio golovima Ernanesa, Stefana Maurija, Serđa Flokarija i Maura Zaratea, a jedini gol za domaći tim postigao je Ezekelj Skeloto.

Rimski tim sada ima 60 bodova, četiri više od Udinezea na četvrtom mestu koje sledeće sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Katanija je 14. sa 36 bodova.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Engleska među favoritima za osvajanje titule prvaka sveta

Ćezena je osvojila važna tri boda u borbi za opstanak, pošto je na svom terenu pobedila Bari sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Erjon Bogdani.

Ćezena sada zauzima 17. mesto sa 34 boda i ima dva više od Sampdorije, koja se nalazi u zoni ispadanja. Bari je ostao na poslednjem mestu sa 21 bodom.

Povezana vest:  Milojević: U revanšu očekujem sasvim drugačiju Gabalu

Fiorentina i Juventus su u Firenci odigrali bez golova, čime su se torinski crno-beli udaljili od plasmana u Ligu šampiona sledeće sezone.

Juventus je sedmi na tabeli sa 52 boda i ima bod manje od Rome na šestom mestu, koje sledeće sezone vodi u Ligu Evropa. Fioretina je 10. sa 43 boda.

U ekipi Juventusa do 59. minuta igrao je srpski reprezentativac Miloš Krasić, dok je za tim trenera Siniše Mihajlovića Adem Ljajić igrao od 69. minuta.

Povezana vest:  Nastavak spora o vlasništvu nad stadionom 9. juna

Fudbaleri Kjeva pobedili su na svom terenu Bolonju sa 2:0, Đenova je kao domaćih pobedila Brešu sa 3:0, dok su Leće i Kaljari podelili bodove – 3:3.

Poslednja utakmica 33. kola igra se od 20.45 kada će Napoli biti domaćin Udinezeu.