Kapiten Novog Pazara u Metalcu iz Valjeva 

FUDBALSKA-LOPTADoskorašnji kapiten Novog Pazara Aldin Gurdijeljac rekao je danas da će karijeru nastaviti u Metalcu iz Kraljeva, koji se takmiči u srpskoj fudbalskoj ligi. 
-Kraljevčani su najuporniji u želji da me dovedu. Društvo u novom klubu praviće mi vezni igrač iz Novog Pazara Mirsen Mehmedović, a Metalac želi i Emira Lotinca, možda i Dina Cakovića – rekao je 31-godišnji Gurdijeljac radiju Sto plus. 
Ovaj štoper je dodao da je imao i konkretne ponude Radničkog iz Sombora, Big Bula i crnogorskog prvoligaša Berana. On je rekao da posle mnogo godina iz matičnog kluba odlazi razočaran. 
-Kažu da sam ucenjivao klub što nije tačno, ali nismo se dogovorili o nastavku saradnje. Žao mi je što posle toliko sezona i stalnih grčevitih borbi za opstanak uprava nije imala razumevanja -rekao je on je Gurdijeljac. 
Napadač Dino Caković još ne zna u kojem će klubu nastupati na proleće. 
-Male su šanse da to bude Novi Pazar. Imao sam ponudu iz Bosne koja nije realizovana, postoje još dve-tri varijante, valjda će se sve znati za par dana – rekao je Caković. 
Novi Pazar su ove zime napustili i Bojan Đorđević (Crvena zvezda), Ibrahim Arifović (Crvena zvezda-FK Sopot), Altin Grbović (Škumbini-Albanija), Kemal Kuč, Dejan Radosavljević i Goran Čokorilo. 

Povezana vest:  Dan posle štrajka - neizvesnost i tišina u Partizanu