Alex_Ferguson

LIGA ŠAMPIONA

Aleks Ferguson: Osvežiću ekipu protiv Šalkea

Za ekipu Mančester Junajteda ovo je možda i najvažnija nedelja u celoj sezoni, sedmica u kojoj mogu izboriti finale Lige šampiona i praktično osigurati osvajanje Premiershipa.

U sredu će “crveni đavoli“ ugostiti Šalke u revanš utakmici Lige šampiona. Junajted je u Gelzenkirhenu potpuno nadigrao Šalke i pobedio ga s 2-0, pa je za očekivati da ekipa Aleksa Fergusona neće imati nikakvih poteškoća ni u novom dvoboju s nemačkim klubom.
U nedelju je, pak, na redu najveći derbi u celoj sezoni Premiershipa. Junajted dočekuje Čelsi na Old Trafordu. Mančester Junajted je tri kola pre kraja takmičenja vodeći sa 73 boda, a Čelsi ima tri boda manje. Jasno je da bi pobeda domaće ekipe značila i osvajanje titule.
Ferguson je odlučio da napravi neke promene u sastavu za utakmicu protiv Šalkea.
-Pred nama su dve velike, ključne utakmice ove nedelje. Malo ćemo presložiti i osvežiti ekipu za Šalke. U sastav ulaze Paul Skols, Dimitar Berbatov, Majkl Oven, dakle, sveži igrači. Bićemo u redu, ne treba se brinuti za nas. U dobroj smo poziciji, kakvu smo mogli samo poželeti na početku ove sezone – izjavio je Ferguson.

Povezana vest:  Promocija ženskog pogona Zvezde