ofk_beograd_jagodina (3)

OFK Beograd veruje u iznenađenje protiv Crvene zvezde

 

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je danas da ne može da preti Crvenoj zvezdi uoči gradskog derbija, ali je istakao da njegova ekipa ima pravo da se nada iznenađenju u subotnjoj utakmici.

-Crvena Zvezda je veliki klub, međutim mi imamo pravo na nadu. Sve utakmice koje smo odigrali sa vodećom trojkom su bile korektne, te očekujem i sada jednu dobru utakmicu – rekao je Đurđević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Evandro dobio državljanstvo Srbije

On je istakao da ekipa ima problema sa nekoliko povređenih igrača, među kojima su Nemanja Milić, Milan Rodić i Mladen Popović.

Kapiten „romantičara“ Bojan Šaranov kazao je da se nada da će ekipa sutra potvrditi kvalitet protiv favorita sa Marakane.

-Zvezdi prepuštamo ulogu favorita, ali imamo i mi želje. Ambicije su nam velike i ako greške svedemo na minimum, možemo da napravimo dobar rezultat. Sutra postajemo bolji igrači i verujem da ćemo dati sve od sebe da to i dokažemo – rekao je Šaranov.

Povezana vest:  Zidan postao trener u Realovoj fudbalskoj akademiji

Fudbaler sredine terena OFK Beograda i reprezentacije Srbije Veseljko Trivunović rekao je da je teren jedino merilo nečijeg kvaliteta.

-Nada postoji, teren je jedino merilo i to svi dobro znamo. Dolazi nam Zvezda i to nam je dovoljan motiv. Istakao bi da na svom terenu ovog proleća imamo samo pobede i sutra ako pružimo dobru partiju tri boda ostaju na Karaburmi – zaključio je Trivunović.

Povezana vest:  Venger odbacio mogućnost povratka Vijere

Utakmica 26. kola Super lige OFK Beograd-Crvena zvezda igra se sutra od 15 sati na stadionu na Karaburmu. Crveno-beli su drugi na tabeli sa tri boda manje od Partizana, dok OFK zauzima devetu poziciju u Super ligi.