smiljanic_lazetic_kup_2011

LAV KUP SRBIJE

Vojvodina pokradena, Partizanu trofej

 

Skandal na Marakani…  Zbog sudijske krađe u režiji sudije Slobodana Veselinovića finalni meč Kupa Srbije nije završen ali su igrači crno-belih uzeli trofej I poneli ga u Humsku. Posle niza spornih I čudnih odluka, fudbaleri Vojvodine su rešili da pri rezultatu 2:1 prekinu da trpe nepravdu I da uđu u istoriju kao prva ekipa koja je izašla sa terena u finalnim mečevima Kupa.

Povezana vest:  Partizan spreman za Helsinki

Iznervirani što je Veselinović  poništio još jedan gol Mojsova I što nije pokazao na penal tačku kada je Tejgo faulirao Trajkovića, pri rezultatu 2:1 za “crno-bele” , Novosađani  su rešili da učine nesvakidašnji potez. Do tog trenutka Voša je bila ravnopravni takmaca ali je grešku Brkića u prvom delu iskoristio Tejgo, dok je u nastavku meča Ganjanin uspeo da natera Mojsova da napravi penal, koji je iskoristio Zvonimir Vukić. Za Vojvodinu jedini gol postigao je Danijel Mojsov.

Povezana vest:  Adebajor: Preživeo sam metke, uvrede mi ne mogu ništa

VOJVODINA – PARTIZAN 1:2

Stadion: Crvene zvezde . Gledalaca: 20.000. Sudija: Slobodan Veselinović (Valjevo)

Strelci: Tejgo 17, Vukić 72. p – Mojsov 63.

Žuti kartoni: Iliev, Lazetić, Tejgo, Tumbasević, Savić,B. Ilić Krstajić, Medojević, Mojsov

Vojvodina: Brkić, Vulićević, Pavlović, Medojević, Mojisov, Trajković, Stevanović (Merebašvili od 60.), Tumbasević, Lazetić (Katai 74.), Ilić, Abubakar.

Trener: Zoran Milinković

Povezana vest:  Božović: Rezultat je realan; Vanić: Zaslužili smo bod

Partizan: Stojković, Miljković, Jovanović, Savić, Krstajić, Kamara, Smiljanić (Petrović od 81.), Babović, Tomić (Ilić od 73.), Iliev, (Vukić od 62.) Tejgo.

Trener: Aleksandar Stanojević