Mario Balotelli celebrates with David Silva and Adam Johnson

Mario Baloteli: Ne bih bio tu gde jesam da nije bilo Manćinija

Mario Baloteli, 20-godišnji fudbaler Mančester Sitija, bez sumnje je talentovan igrač, ali i osoba s ćudljivim karakterom. U svojoj karijeri se sukobljavao sa svima, od trenera i saigrača do suparnika i navijača.

Najžešće je obračune imao u Interu dok je tamo radio Žoze Murinjo, a izgleda kako je Roberto Manćini, sadašnji trener Mančester Sitija, jedna od retkih osoba s kojom nikada nije ušao u sukob i kojeg ovaj povremeni italijanski reprezentativac izuzetno poštuje.

Povezana vest:  SP JAR, Navijač pokušao da dotakne trofej Mundijala

-Manćini me uveo u fudbal. Pod njegovom palicom sam prvi put zaigrao u Seriji A. Uostalom, ne bih bio tu gde jesam, u Sitiju, da nije bilo Manćinija – rekao je Baloteli i nastavio:

-Imam neka svoja načela, ali sam shvatio da neću biti odličan fudbaler ako ne radim i to što ne volim. Tako što ću čak možda pre raditi iz poštovanja prema Manćiniju. Zbog njega mogu i hoću postati bolji fudbaler.

Povezana vest:  Roben: Nisam za klupu, hoću veću minutažu

Baloteli je dao još jednu svoju opservaciju:

-O meni se svašta piše i svašta zaključuje. Ali, ja mislim da sam normalan 20-godišnjak koji voli fudbal, svoju porodicu i prijatelje. Manćini je jedan od ljudi koji me poznaju i koji takvo što prepoznaje. Zato ću zbog njega napraviti mnogo toga – završio je Baloteli.

Povezana vest:  Agbonlahor sačuvao Aston Vilu u Premijer ligi