sampdorija

Sampdorija ispala u Seriju B

Fudbaleri Sampdorije ispali su danas u Seriju B, pošto su na svom terenu izgubili od Palerma sa 2:1, pošto je Leće pobedio poslednjeplasirani Bari sa 2:0 u gostima.

Leće je pobedom u Bariju stekao pet bodova prednosti u odnosu na Sampdoriju, koja će se iduće sezone zajedno sa Brešom i Barijem takmičiti u drugoligaškom rangu italijanskog fudbalskog prvenstva.

Povezana vest:  Najveći evropski klubovi žele da dovedu Adrijena Rabioa

Roma je u gostima poražena od Katanije sa 2:1, iako je vodila na poluvremenu. Rimljani su na kraju doživeli poraz golom Alehandra Gomeša u sudijskoj nadoknadi.

Juventus nije iskoristio poraz Rome, pošto je izgubio od Parme u gostima sa 1:0. Da su pobedili, crno-beli bi se izjednačili sa Romom na šestoj poziciji, koja vodi u Ligu Evropa.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati i tabela 1. kola Serije A

Udineze je bio bolji od Kjeva u gostima sa 2:0 i vratio se na četvrto mesto, gde se nalazio Lacio. Poslednje kolo doneće odluku koji će od ta dva tima ići u kvalifikacije za Ligu šampiona.

U ostalim utakmicama 37. kola Serije A Fiorentina je na svom terenu igrala nerešeno 1:1 sa Bolonjom, dok je Ćezena kao domaćin pobedila Brešu sa 1:0.

Povezana vest:  Fabregas želi što pre da potpiše ugovor sa Barselonom