ofk_beograd_jagodina (1)

Pobede Vojvodine, Metalca i Borca

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas u Novom Sadu Spartak sa 1:0, u utakmici 27. kola Super lige Srbije, dok je Metalac u Čačku pobedio Inđiju sa 2:1 i osvojio važne bodove u borbi za opstanak.

Pobedu Vojvodini doneo je Oumaru Abubakar u 56. minutu. Ekipa iz Novog Sada utakmicu je završila sa 10 igrača pošto je u 85. Minutu isključen Danijel Mojsov.

Povezana vest:  Real u finalu Kupa kralja posle nove pobede nad Atletikom

Vojvodina se izjednačila po broju bodova sa drugoplasiranom Crvenom zvezdom – 63, ali beogradski tim ima meč manje, pošto u ovim trenucima igra protiv Rada. Spartak je sedmi na tabeli sa 36 bodova.

Fudbaleri Metalca pobedili su u Čačku Inđiju sa 2:1 i popeli se na 13. mesto na tabeli. Predrag Pavlović u 42. i Misdongard Betoligar u 52. minutu doneli su vođstvo domaćima, a jedini gol za Inđiju postigao je Darko Isidorović u 56. minutu.

Povezana vest:  Jon van den Brom preuzeo klupu Vitesea

Metalac na 13. mestu ima 25 bodova, dok je Inđija 14. sa dva boda manje.

BSK i Hajduk odigrali su nerešeno 0:0, čime se ekipa iz Kule na bod zaostatka približila Inđiji. BSK je ostao u sredini tabele, na 11. mestu sa 30 bodova.

Važne bodove za opstanak osvojio je čačanski Borac pobedom od 1:0 nad domaćim Smederevom. Jedini gol na utakmici postigao je Filip Knežević u petom minutu.

Povezana vest:  Remi Hajduka i Dinama, Enrikez promašio penal

Borac je 10. na tabeli sa 32 boda, dok Smederevo na devetom ima dva boda više.

Sloboda Sevojno pobedila je u Beogradu poslednjeplasirani Čukarički sa 2:1, dok su bez golova odigrali Jagodina i OFK Beograd.