Carlos Tevez Manchester City-Mohamed Diame of Wigan Athletic

Manćini: Tevez želi da ostane Mančester sitiju

 

Trener fudbalera Mančester sitija Roberto Manćini rekao je da mu je kapiten ekipe Karlos Tevez saopštio da želi i naredne sezone da ostane u klubu, uprkos navodima medija o transferu, preneo je danas Skaj sport.

-Razgovarao sam s Tevezom puno puta i mislim da nemamo nikakav problem. On ima ugovor do 2014. godine i rekao mi je da želi da ostane u Mančester sitiju – kazao je Manćini.

Povezana vest:  Radnički nastavio seriju bez pobede, drugi uzastopni trijumf Borca

Argentinski napadač je u zimskom prelaznom roku zahtevao da napusti klub, ali Mančini smatra da je situacija sada drugačija.

-U decembru je postojao problem, ali svako može da promeni svoje mišljenje. Tevez je sjajan napadač i izuzetno važan igrač za naš klub. S njim u Ligi šampiona možemo da računamo na jak tim, uz još neke nove igrače – ocenio je italijanski trener.

Povezana vest:  UEFA kaznila Bazel zbog navijačkih izgreda

Mančester siti je sinoć pobedio Stouk na svom terenu sa 3:0 i prestigao Arsenal na trećoj poziciji, koja vodi direktno u Ligu šampiona. Tevez je u tom meču postigao dva gola i izjednačio se na vodećem mestu liste strelaca sa napadačem Mančester junajteda Dimitrom Berbatovom.