stanojevic_april_2011

Stanojević: Bez kalkulacija, idemo na pobedu protiv Metalca

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da će crno-beli sutra protiv Metalca svim snagama pokušati da pobede, iako bi i sa nerešenim rezultatom osvojili četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

Metalac se bori za opstanak u Superligi, a konkurenti su mu ekipe Inđije i Hajduka iz Kule.

-Nadam se da pitanje titule nećemo ostaviti za poslednje kolo. Ići ćemo da osvojimo sva tri boda itako ćemo postaviti igru. Nemamo pravo da se kockamo i igramo na bod, iako nam i on donosi titulu – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Mesi trostruki strelac za Barselonu u pobedi protiv Malage

Trener Partizana sutra na utakmici u Čačku neće moći da računa jedino na povređenog levog beka Aleksandra Lazevskog.

-Analizirao sam Metalac, u poslednje vreme izgubili su samo od Zvezde i Javora. Igraju dosta čvrsto, teško im je dati gol i ne dozvoljavaju mnogo šansi protivniku – naveo je Stanojević.

Pojedini čelnici Inđije naveli su da razmišljaju o mogućnosti da novčano premiraju igrače Partizana kako bi bili dodatno motivisani u duelu protiv Metalca.

Povezana vest:  Junajted ubedljiv proti Liverpula na Old Trafordu

-Mi u Partizanu imamo mnogo velike premije, a veća premija od titule nam i ne treba – kazao je Stanojević.

Stanojević je najavio i da će, ako Partizan sutra odbrani titulu, u poslednjem kolu protiv Slobode Sevojno šansu ukazati nekim mlađim igračima.

-Sutra ne želim ništa da rizikujem i eksperimentišem, ali ako protiv Metalca osvojimo titulu, u poslednjem kolu biće šanse i za mlađe igrače – zaključio je on.

Povezana vest:  Pod snegom se urušio krov Šalkeovog stadiona

Utakmica pretposlednjeg kola Super lige Metalac – Partizan igra se sutra u Čačku od 17 sati. Crno-beli imaju šest bodova više od Crvene zvezde i Vojvodine. Metalac je na 13. mestu sa pet bodova više od pretposlednje Inđije.