BASK_novi_pazar (2)

BASK ipak u Jelen Super ligi

 

Po srpskim medijima pročulo se danas da će ekipa sa Careve Ćuprije – BASK prepustiti mesto za ulazak u Jelen Superligu Srbije. Tako, prema pisanjima stoji da će čelnici BASK-a prepustiti mesto timu iz Novog pazara. Iz kluba su se oglasili sa informacijom da je to ipak novinarska patka.

Povezana vest:  Iliev: Vraćamo se na put koji je u DNK Partizana

-BASK je klub koji je od početka takmičenja prvi na tabeli a ostalo je još malo do kraja i čvrsto smo rešeni da podignemo šampionski pehar i uđemo u Jelen Superligu. Natpisi u novinama da ćemo prepustiti naše mesto u Jelen Superligi čista novinarska patka i špekulacija – stoji u saopštenju kluba za portal ATA Stars.

Tako je demantovana informacija da će BASK predati mesto u Jelen Super ligi ekipi Novog Pazara. Čudi da je takva informacija izašla u medije baš danas kada u Novom Pazaru igraju upravo pomenute dve ekipe – Novi Pazar i BASK. U prošlom kolu, BASK je na svom terenu bio bolji od Mladosti (L) sa 2:0.

Povezana vest:  Di Natale u Udinezeu do 2014.

Podsećanja radi, posle 31 kola BASK je prvi sa 74 boda ekipa Radničkog 1923 je drugi sa 67 a na trećem mestu, prvom ispod crte za Jelen Superligu je Novi Pazar sa 62 boda.

PHOTO: ataimages.rs