andrija_kaludjerovic_voj_cz

Andrija Kaluđerović napušta Zvezdu!?

 

Najbolji strelac lige, uz Ivicu Ilieva, Andrija Kaluđerović prošle sezone došao je na Marakanu a sada, posle odigrane sezone, izgleda da je Kaluđerović nezadovoljan. Naime, Kaluđerović je nezadovoljan činjenicom da će od leta dobiti konkurenciju u napadu, tačnije u planu je dolazak dvojice Brazilaca. Tako je Kaluđerović najavio odlazak sa „Marakane“, što je potvrdio i njegov menadžer Ranko Stojić.

Povezana vest:  Lacio doveo napadača iz Urugvaja

Golgeter Zvezde Kaluđerović, mogao bi na leto da napusti svoj klub a ovu mogućnost potvrdio je i Andrija, kao i njegov menadžer Ranko Stojić.

-Ne znam da li trener Prosinečki računa na mene!? Koliko vidim, on traži dvojicu napadača iz Brazila, pa se pitam gde sam ja u njegovim planovima. Ako ostanem u klubu, pokušaću da golovima pomognem Zvezdi i u idućoj sezoni, pogotovo što joj predstoje utakmice u evropskom takmičenju – rekao je Kaluđerović.

Povezana vest:  Krstajić pred Partizan: Imam razlog da budem optimističan

Njegov menadžer Ranko Stojić najavio i nove destinacije ovog igrača:

-Verujem da će Kaluđerović do sredine nedelje pronaći novi klub. U ovom slučaju poklapaju se njegova, Zvezdina i moja želja. Ponuda iz Nice još nije dovoljno ozbiljna, ima i primamljivijih. Neću da pričam unapred, ali ja ga vidim u novoj sredini.

Ostaje da se vidi da li će dres sa brojem 99 i u narednom periodu nositi Kaluđerović ili će ostati okačen u svlačionici!

Povezana vest:  FSS, Ministarstvo i UEFA zajedno protiv nasilja

PHOTO: ataimages.rs