vesli_sjander

Snajder: Samo Bog odlučuje o mojoj budućnosti

Holandski reprezentativac i playmaker ialijanskog Intera Vesli Snajder dosada je uvek govorio kako ne razmišlja o odlasku iz milanskog kluba. Ali, u izjavi za Gazzettu dello Sport više se ne može iščitati takvo njegovo razmišljanje.

Mančester Junajted, Mančester Siti i Čelzi su pokazali veliko zanimanje za Snajdera, koji je u svojoj prvoj sezoni s Interom osvojio Ligu šampiona, italijansko prvenstvo i Kup Italije. U minuloj sezoni je uzeo samo ovaj poslednje spomenuti trofej.

Povezana vest:  Golman Egipta želi na SP u Rusiju uprkos tome što će imati 45 godina

-Kada u jednoj sezoni, koja vam donese najveća iznenađenja u životu, osvojite sve što možete, prirodno je očekivati da će ona sledeća biti manje uspešna. Ne može uvek sve biti perfektno. Ali, ja sam uživao i u svojoj drugoj sezoni u Interu, to bih rekao i da ništa nismo osvojili. Ako ništa drugo, sada opet imamo ciljeve koje želimo ostvariti – kaže Snajder.

Povezana vest:  Humels: Ne interesuje me Barselona

-Volim Inter sa svim svojim srcem. Njegovi su me navijači uvek dobro tretirali. Bili su prekrasni i na tome im želim zahvaliti.

Ton ove izjave sugeriše kao da je priči možda stigao kraj…

-Samo Bog će odlučiti o mojoj budućnosti. Ali, jedno je sigurno. Ako ostanem u Interu i dalje ću davati sve od sebe braneći boje njegovog dresa – zaključio je Snajder.

Povezana vest:  Novi Pazar: Nismo očekivali ovako visoku kaznu