partizan_trening_jun_2011

PARTIZAN ZAPOČEO PRIPREME

“Valjak” ponovo radi

 

Posle šampionskog slavlja I mini odmora igrači Partizana su ponovo u pogonu.Šampioni Srbije u znatno izmenjenom sastavu započeli su sedmodnevne pripreme u Beogradu, posle čega sleti “beg” u Slovieniju gde će se “puniti pluća” za odbranu trona.

Predsednik Đurić je najavio još jednu uspešnu sezonu ali je ohrabrio momke da neće biti radikalnih poteza.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Argentinci skromno proslavili Mesijev rođendan

-Samo zapnite, ako ne uspete neće vam leteti glave. Rad se sigurno na kraju isplati. Prošle sezone smo napravili veliki posao i tim putem ćemo ići i sledeće sezone. Morate biti mudri i strpljivi, dobro pripremljeni i morate zapeti iz sve snage – poručio je Đurić

U Sportskom centru “Teleoptik” “ je bio i Mladen Krstajić, ali za razliku od prethodnih susreta novinare I saigrače sačekao je u odelu.

Povezana vest:  Čeh: Murinjo je dobrodošao na Stamford Bridž

-Prošlost sam zaboravio i okrenuo novi list ali sve će biti prema vama isto. Neće me biti na terenu, mada kako sam igrao u poslednjoj polusezoni neću vam nedostajati. Biću vam na raspolaganju 24 sata, želim da napravite dobru atmosferu, jer je to osnov za uspeh –  rekao je Krstajić.

Na prozivci se pojavilo 24 igrača među kojima i novajlije Vladimir Volkov, Vladimir Jovančić, Dejan Babić i Saša Ivković , kao i mladi desni štoper iz Gane na probi Abraham (1993. godište).

Povezana vest:  Drulović: Zaslužili smo više od remija

Produženi odmor do 19. juna dobili su: Aleksandar Miljković, Meda Kamara, Radosav Petrović i Stefan Savić, dok će se Lamin Dijara ekipi priključiti u toku dana.

PHOTO: ataimages.rs

djuric_pocetak_priprema