Adriano-Galliani_milan

Galijani: Kaka i Švajnštajger ne dolaze

Milanov potpredsednik Adriano Galijani opširno je pričao o mogućim pojačanjima italijanskih fudbalskih prvaka za nadolazeću sezonu, ali ponovo je propustio da kaže ko će biti najzvučnije od njih.

Najveća želja kluba i dalje se spominje tek kao Mr. X, o ostalim imenima Galijani priča bez zadrške.

-Stigne li Mr. X dogodiće se to u poslednjim danima prelaznog roka i biće naše jedino pojačanje – tvrdi Galijani o igraču koji bi trebao pokriti levu stranu veznoga reda.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA SRBIJE, Rezultati današnjih utakmica 13. kola Super lige

O potencijalnim pojačanjima, igračima koji se često spominju kroz medije kaže: – Kaka se, to vam govorim sa stopostotnom sigurnošću, sigurno neće vratiti. Čak ni na pozajmicu jer su njegova mesečna primanja prevelika. Bastian Švajnštajger? Ne, ni taj Bajernov fudbaler neće doći. Ganso? Ne putujem u Brazil kako bih njega gledao na finalu Cope Libertadores, jer ionako neće igrati za Santos.

Povezana vest:  Terzić: Razočaran sam i kao navijač i kao direktor

-Roma će otkupiti Borielov ugovor nakon što istekne posudba. Genoin El Sharavaj? Drago mi je čuti da je Milanov navijač, videćemo hoće li stići u budućnosti – kazao je Galijani.

-Nisam pao sa stolice kad sam čuo da Barselona želi Tijaga Silvu. I dolikuje da najbolji klub na svetu želi dovesti najboljeg svetskog odbrambenog igrača. Pretpostavio sam da će se to dogoditi i zato sam mu produžio ugovor do 2016. godine. Nema nikakve šanse da ga prodamo – zaključio je Milanov potpredsednik.

Povezana vest:  Ferguson: Runi se muči zbog medijskog pritiska