ivan_ivanov_promocija

Ivanov: Biće teško zameniti Krstajića u timu Partizana

 

Novi fudbaler Partizana Ivan Ivanov izjavio je danas da će mu biti teško da zemeni bivšeg kapitena crno-belih Mladena Krstajića na poziciji štopera, ali je obećao navijačima da će pružiti maksimum kako bi opravdao očekivanja.

-Biće teško zameniti tako kvalitetnog igrača, ali obećavam navijačima da ću dati sve od sebe da opravdam očekivanja – kazao je reprezentativac Bugarske novinarima na stadionu Partizana.

Povezana vest:  Toti na kraju sezone postaje direktor Rome

Mladen Krstajić je po završetku prošle sezone okončao igračku karijeru i postao sportski direktor kluba iz Humske. Ivanov je s Partizanom potpisao trogodišnji ugovor, a došao je iz turske Alanije za koju ove godine nije mnogo igrao, iako je u jesenjem delu sezone bio standardan prvotimac.

-U januaru sam razgovarao sa čelnicima Alanije i rekao im da nisam srećan i da želim da promenim klub. Trener mi je posle toga rekao da neću igrati pošto nisam motivisan i doveo je dva nova igrača na mojoj poziciji. Prihvatio sam takvu odluku – rekao je Ivanov.

Povezana vest:  Mihajlović: Nije nam potreban pritisak pred Vels

On je dodao da je na odluku da pređe u Partizan uticao i bivši trener tog kluba, a sada selektor Bugarske Lotar Mateus.

-Mateus je rekao da će mi dolazak u Partizan puno značiti u karijeri. Njegova preporuka je uticala da izaberem ovaj klub pre nego neke druge ponude koje sam imao – kazao je Bugarin.

Povezana vest:  Kaluđerović do leta ostaje na Marakani!?

Ivanov je novinarima, između ostalog, rekao da se nada da će sa Partizanom ostvariti novi plasman u Ligu šampiona i osvojiti petu uzastopnu titulu prvaka Srbije.