Novi Pazar zadovoljan prelaznim rokom 

fk_novi_pazarČelnici fudbalskog kluba Novi Pazar rekli su danas novinarima da su zadovoljni zimskim prelaznim rokom, ali i uslovima rada. 
Predsednik Sead Numanović i potpredsednik Sead Kecap su na konferenciji za novinare ocenili da su ekipu pojačali kvalitetni fudbaleri. 
-Doveli smo devet dobrih igrača i ostaje da se kandidati za najbolji tim, pod rukovodstvom novog trenera Dušana Kljajića, što bolje spreme za nastavak sezone – rekao je Numanović. 
U Novi Pazar su tokom zimske pauze došli golmani Dragan Starčević i Petar Jokić, odbrambeni fudbaleri Nebojša Skopljak, Miloš Zivković i Borko Milenković, kao i vezni i ofanzivni vezni igrači Aladin Đakovac, Nebojša Stanojlović, Nenad Simić i Nenad Jovanović. 
Novi Pazar su napustili Bojan Đorđević, Ibrahim Arifović, Aldin Gurdijeljac, Jasmin Trtovac, Kemal Kuč, Dejan Radosavljević, Altin Grbović, Dino Caković i Goran Čokorilo. 
Ekipa FK Novi Pazar, u kojoj je 26 fudbalera, putuje večeras u Antaliju gde će nastaviti pripreme za prolećni deo prvenstva. 
Menadžer kluba Emir Plojović rekao je da ne pamti kada je fudbalski klub imao bolje uslove za rad. 
-Igrao sam fudbal 11 godina i nikad nismo imali ovakve uslove. U Antaliji ćemo raditi do 23. Februara – rekao je Plojović. 
On je najavio da će plavi, koji su dobili i novu sportsku opremu italijanske firme „Đivova“, u Turskoj odigrati tri prijateljske utakmice. 
-Ruski prvoligaš Krila Sovjetov je predviđeni rival za 15. februar, a četiri dana kasnije igramo sa Kairatom iz Kazahstana. Tražimio još protivnika za 17. Februar – kazao je Plojović. 
Takmičenje u Prvoj ligi Srbije se nastavlja 6. marta, kada osmoplasirani Novi Pazar dočekuje tim Zemuna. 

Povezana vest:  Prvi trijumf Peskare u Seriji A