kadu_13_jul_pripreme

Kadu: Pružiću maksimum

 

Omaleni Zvezdin Brazilac Kadu počeo je poslednjih dana na pripremama u Austriji da „zarađuje“ i kao prevodilac. Kadu i Savio pomažu Mezengi, Evandru i Borhi da se sporazumeju sa predstavnicima medija ali i sa ponekim saigračima. Ipak, Kadu nikako da naplati potraživanja.

– Kadu mnogo priča i pomaže, a para nema. Nema više ni prevođenja – smeje se Brazilac.

Ipak, fudbal je i dalje jedino realno sredstvo za život Kadua pa on obećava da će se žestok rad na pripremama isplatiti.

Povezana vest:  Milan lako pobedio Sampdoriju

– Pripreme idu odlično. Baš dobro. Radimo super i svi smo zdravi, što je važno. Osim, naravno Pašeka koji je zaista imao mnogo nesreće, a odličan je igrač.

Kadu kaže da tokom leta nije pravio pauzu u radu.

– Nisam odmarao jer sam u Brazil poneo program i radio sam kako su mi rekli. Zato mi sada nije teško da sve uradim kad trener kaže. Dajem maksimum i sigurno ću to raditi i kad počne sezona.

Povezana vest:  Ninković: Cilj je vraćanje titule u Zvezdu

Kadu i Savio sada imaju veliko društvo iz Južne Amerike.

– Lakše je kad su tu Mezenga, Evandro i Borha. Njima je posebno bolje uz nas jer su se lakše prilagodili. Mi im sve objasnimo šta treba, a i šef govori španski odlično pa on sam kaže njima sve.

Kadu kaže da mu se napadač Mezenga sviđa.

Povezana vest:  PRIJATELJSKI MEČEVI, 13 mečeva pred Mundijal

– Njemu je bilo teško kad smo počeli da radimo ali sada je bolje. Ima mnogo snage i zna da igra fudbal. Biće on odličan kad počne sezona – kaže Kadu.