vukic

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA

Početak borbe za Ligu šampiona: Partizan-Škendija 4:0

 

Poker Partizana otpisao Škendiju!

Šampion  Makedonije tetovska Škendija  je već otpisan. Fudbaleri Partizana u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona uspeli su da u kofer spakuju četiri  gola viška pred gostovanje u Skoplju, tako da će revanš biti samo formalnost.

Kao što je trener Stanojević I najavljivao, bilo je primetno  da “crno-beli” još uvek nisu uigrani ali im to nije smetalo da napune mrežu borbenih Makedonaca. Gosti iz Tetova uspeli su da u prvom poluvremenu sačuvaju mrežu, tako da se činilo da će srpski prvak biti na velikim mukama. Ipak, gol Vukića u 47. minuta kada je ugurao loptu u mrežu značio je početak kraja gostuju I njihovih nada da mogu da eliminišu našeg prestavnika

Povezana vest:  UEFA dala klubovima 904 miliona evra, najviše Juventusu

. Sjajni Brazilac Eduardo desetak minuta kasnije uspeo je da pokaže da je igrač za veliku scenu a učinak napadača upotpunio je i Šćepović, koji je nanizao tri igrača i golmana Škendija, što je izazvao trans na tribinama.

U naletu crno-belih i Beriša je postigao autogol na asistenciju Jovančića, posle čega su domaći smanjili brzinu, koji će sigurno obezbediti plasman u narednu rundu.

Povezana vest:  Murinjo: Di Marija je pokazao zašto smo ga doveli

Partizan – Škendija 2:0

Strelci: 1:0 Vukić 48. 2:0 Eduardo 58. 3:0 Šćepović 74. 4:0 Beriša (autogol) 76.

Stadion: Partizana .Sudija: Artjom Kučin (Kazahstan)

Žuti kartoni: Babović,Vukić(Partizan),  Beriša, Sali(Škendija).

Partizan: Stojković , Aksentijević, Ranković, Ivanov, Volkov , Kamara,  Babović, Vukić, S. Ilić(Tomić),  Šćepović(L.Marković), Eduardo( Jovančić). Trener: Aleksandar Stanojević.

Škendija: Zendeli, Mustafi, Ćućuli, Redžepi(Nifiu), Hasani, Sali, Elmazovski( Neziri), Emini, Nikitović, Huseini(Selmani), Beriša. Trener: Ćatip Osmani.

Povezana vest:  David Trezege razmišlja o povratku u Francusku

 


PHOTO: ataimages.rs