partizan_skendija_1

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA

SAMO NA ATASTARS. RS SKENER FUDBALERA PARTIZANA

VLADIMIR STOJAKOVIĆ – Kad je frka tu je Vladimir. Popularni  Stojke ponovo je pokazao da je suvo zlato crno-brlih odbranivši penal Hasanija u 10. minutu pri rezultatu 0:0. Da je tada kapultirao bilo bi mnogo teže za domaće. Svakom odbranom ulivao sigurnost, mada nije imao mnogo posla.

NIKOLA AKSENTIJEVIĆ – Debi na zvaničnoj utakmici će ostati kao sjajna priča za talentovanog tinejdžera. Borio se kao lav, nekoliko puta činio sitne greške ali je položio prijemni ispit. Zbog neiskustva nekoliko puta sitno  kiksirao u duelima sa Hasanijem. Nije se plašio da krene u ofanzivu, tako da je upisao asistenciju kod gola Eduarda. Jedan od najboljih igrača na terenu.

ALEKSANDAR RANKOVIĆ – Iskustvom je uspeo da zakrpi  “rupu” u odbrani srpskog šampiona. Istina radi, nije to trajno rešenje ali je uspeo da dobro obavi posao. Izuzetno borben u duelima.

Povezana vest:  Kolarov: Pobedićemo Belgiju i Makedoniju

IVAN IVANOV – Nije imao mnogo prilika da pokaže zbog čega je jedan od najpoželjnijih štopera u  ovom delu Evrope. Deluje sigurno u vazduhu ali se čini da nije posebno jak na lopti i kad treba da pronađe saigrača. Solidna partija… Čini se da je odigrao na iskustvo.

VLADIMIR VOLKOV – Želeo je da pokaže da je veliko pojačanje ali je u toj želji izgoreo. Nekoliko puta pravio naivne greške u napadu a nije pokazao da ima sjajan centaršut. Vidi se da ima želju I snagu. Može I mora mnogo bolje od  prvog zvaničnog meča. Dobar u skok igri.

KAMARA MEDO – Poslovično borben, ali ipak nije pružio partiju za primer.  Nije se priključivao ofanzivcima, što je morao u duelu sa nejakom Škendijom. Napravio dosta korisnih faulova na polovini terena.

Povezana vest:  Ronaldo povređen, biće spreman za Galatasaraj

SAŠA ILIĆ(do 67.) – Uglavnom neprimetan. Legendarni as Partizana nije uspevao da poveže nekoliko dobrih lopti pu napred, što je neobičajeno za njega. Kao da nije dolazio do daha, ali je kod drugog gola propustio loptu kroz noge što je zbunilo celu odbranu gostiju.

NEMANJA TOMIĆ (od 67.) – Nije pokazao ništa osim jednog solidnog šuta.

ZVONIMIR VUKIĆ – Želeo je da poveže redove. Mnogo puta pokušao ali ne sa velikim uspehom. Čini se da su mu teške noge I da još nema dovoljno svežine. Ipak, uspeo da na iskustvo “umulja” loptu u gol tima iz Tetova.

STEFAN BABOVIĆ – Željan igre. Grešio u situacijama u kojima je najjači. Daleko od prave forma ali I u ovom stanju koristan. Morao mnogo više da pritisne po desnoj strani pošto je imao slabog protivnika.

Povezana vest:  Alegri kandidat za menadžera Čelsija

MARKO ŠĆEPOVIĆ(od 88.) – Najslabija karika u “crno-belom” timu do trećeg gola, kada je podigao publiku na noge.  Retko dolazio do lopte ali je u  sve bacio u trans kada je nanizao tri igrača I golman gostiju posle čega je postigao važan gol.

LAZAR MARKOVIĆ (do 88.) – Nije imao mnogo vremena da pokaže talenat.

EDUARDO PAŠEKO(do 74.) – Vidi sem da Brazilac ima “štofa”. Borben i konkretan ali mu nedostaje svežine da lakše rešava gol šanse. Jak na lopti i mogao bi lako da nadmaši predhodnike u dresu sa brojem “9”. God gola pokazao da je igrač od klase.

VLADIMIR JOVANČIĆ(od 74.) – Čim je ušao uspeo  da asistira odbrambenom igraču Škendije da postigne gol. Vidi se da će biti značajno pojačanje za šampione Srbije.