ford-focus_premijer_sajam_2011_1

Mobilna garancija za Ford vozila

Grand Motors, generalni uvoznik Fordovih vozila, podseća sve koji se tokom godišnjih odmora nađu za upravljačem automobila i lakih komercijalnih vozila ove marke, a teče im dvogodišnji garantni rok, da bezbrižno mogu putovati kroz Srbiju i sve države Evrope, jer, u slučaju da im se vozilo, iz bilo kod razloga zaustavi na putu, za 30 do 45 minuta mogu očekivati besplatnu mobilnu pomoć, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

Povezana vest:  Sve je u imenu: potpuno nova Opel Insignia Grand Sport

Ukoliko kvar ne može da se otkloni na licu mesta (čak i u slučajevima kada je oštećeno u saobraćajnoj nesreći), vozilo se besplatno transportuje („šlepuje“) do najbližeg ovlašćenog servisa ili prodajnog dilera ako je udaljenost do njega manja od 50 km.

Fordovim programom asistencije na putu (RSA – Road Side Assistance), između ostalog, predviđeno je i izvlačanje vozila sletelog sa javnog puta, korišćenje zamenskog vozila, hotelski smeštaj, prevoz taksijem, obezbeđivanje nastavka putovanja itd. Jedina obaveza korisnika RSA programa je da se u slučaju incidenta bilo gde u Evropi javi Operativnom centru RSA programa u Srbiji na tel: +381 11 333 12 66.

Povezana vest:  Jirgen Klop promenio klub – ali ne i marku svog automobila