stanojevic_2_kolo

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Stanojević: Pobeda sa očajnim prvim poluvremenom

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je večeras posle meča sa Škendijom u Skoplju, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona (1:0), da je njegov tim pobedio sa „očajnim prvim poluvremenom“.

-U prvom delu susreta igrali smo zaista očajno. U nastavku je bilo nešto bolje, ali pozitivna stvar je pobeda i novi bodovi za Srbiju i srpski fudbal – rekao je šef stručnog štaba „crno-belih“.

Povezana vest:  Djukić: Želimo trofej u Kupu

Stanojević je naveo da je ekipa ušla u utakmicu „veoma loše“ i da je bilo potrebno dosta vremena dok igra njegovih izabranika nije stabilizovana.

-Mora se imati u vidu da je ovo nov tim i da je neophodno vreme da stvari dođu na svoje mesto. Svesni smo da je potrebno još mnogo toga ispraviti ukoliko računamo na nastavak takmičenja u Ligi šampiona – naglasio je Stanojević.

On smatra da je u igri Partizana posebno „škripalo“ po desnoj strani, odakle su fudbaleri Škendije više puta opasno pripretili.

Povezana vest:  Terzić: Nismo mogli da dobijemo boljeg protivnika

-To je posledica činjenice da na tom delu terena u ovom trenutku imamo prinudna rešenja. Videćemo šta sledi, ali svakako ćemo nastojati da “pokrijemo“ te pozicije, da nam se ne bi događalo nešto slično kao večeras – upozorio je Stanojević.

Trener Partizana bio je zatečen konstatacijom domaćeg novinara, koji je rekao da su fudbaleri Škendije u Beogradu dočekani „grozno“, za razliku od dočeka „crno-belih“ u Skoplju.

Povezana vest:  Henes: Nikad ne bih dao toliko novca za Mesija

-Zaista ne mogu da komentarišem to što ste rekli – izjavio je iznenađeni Stanojević.

Trener Škendije Čatip Osmani sportski je čestitao Partizanu na uspehu, istakavši da je „presudilo iskustvo gostiju iz Beograda“.

-Želim Partizanu sve najbolje – rekao je Osmani.

Na pitanje domaćeg novinara da li razmišlja o ostavci posle eliminacije Škendije, Osmani je odgovorio:

-Ne vidim nijedan razlog za ostavku. Eliminisani smo od kluba koji je veliki u svakom pogledu.