FUDBALSKA-LOPTA

Spartak iz Subotice pobedio Petrovac golom Đurđevića

U sklopu priprema koji se održavaju na Zlatiboru, Subotičani su danas prepodne odigrali novu prijateljsku utakmicu ovaj put protiv ekipe Petrovca iz Crne Gore. Šansu su dobili igrači koji nisu nastupili u jučeršnjoj utakmici protiv Grblja koju je Subotički superligaš takođe dobio sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je novajlija u redovima „plavih golubova“, Fahrudin Đurđević u 69. minutu susreta.

Povezana vest:  Real pobedio Barselonu

U prvom poluvremenu vodila se ravnopravna borba najčešće na sredini terena, bez pravih prilika na obe strane. Ulaskom Đurđevića, Stančetića i Šarca u drugom poluvremenu Spartak Zlatibor voda je postala puno ofanzivnija. Dobru priliku imao je Nosković na dodavanje Đurđevića kada je izbio sam pred golmana Petrovca ali ovaj krajnjim naporom spašava svoju mrežu. U 69. minutu Đurđević preciznim udarcem dovodi subotičane u vođstvo od 1:0. U 77. minutu beležimo dobar šut jedinog strelca na utakmici ali ovaj put lopta nije završila u mreži. Na kraju nova zaslužena pobeda Spartak Zlatibor vode koja je bila ofanzivnija u ovom meču sa više prilika za postizanje gola. Nova provera na programu je u utorak kada se sasataju sa ekipoim Zete takođe crnogosrkim prvoligašem

Povezana vest:  Dodić: Teška utakmica sa Vojvodinom

Stadion na Zlatiboru, strelaci: Đurđević (69. minut) za Fk Spartak Zlatibor voda

Spartak Zlatibor voda: Stijaković, Farkaš, Mezei, Antonić, Čovilo, Avrić, Karadžić, Adamović, Mišan, Nosković i Vujaklija. Igrali još: Kovačević, Đurđević, Šarac i Stančetić.

Petrovac: Popović, Radulović, Graovac, Mikijelj, Grbović, Golubović, Šofranac, Marković, Živković, Muhović i Kacić. Igrali još: Popović S., Leverda, Mrvaljević, Vujačić, Radulović R., Šestić, Strugar, Golubović i Kruščić.

Povezana vest:  Dijego Alves pokidao ligamente kolena, pauza šest meseci