evandro_ZVEZDA-MATTERSBURG_07

KVALIFIKACIJE ZA LE

Evandro i Mijailović: Jedva čekamo da počne

 

Brazilski fudbalski internacionalac Evandro izjavio je danas da jedva čeka početak prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i letonskog Ventspilsa.

-Prijateljske utakmice su jedno, takmičarske nešto sasvim drugo. Svi smo se uželeli fudbala i jedva čekamo da utakmica počne – rekao je crveno-beli broj 10.

Povezana vest:  Uspešan crveno-beli vikend u Ušću

On je dodao da je trener Robert Prosinečki upoznao igrače sa vrlinama i manama protivnika i po onome što su videli sve će zavisiti od Zvezdine igre.

-Pokazali smo u Austriji da umemo da igramo dobar fudbal i siguran sam da ćemo to sutra uveče dokazati i našim navijačima – poručio je Evandro, koji je već pomalo „progovorio“ srpski što je i logično jer je od pre nekoliko dan i zvanično postao državljanin Srbije.

Povezana vest:  Hrvatska protiv Grčke u baražu za Svetsko prvenstvo

Početak meča nestrpljivo očekuje i mladi Srđan Mijailović, kome će duel protiv Letonaca biti „vatreno krštenje“ na evro sceni.

-Nemam tremu, naprotiv, nestrpljiv sam i ne mogu da dočekam da meč počne. Kao tim imamo kvalitet, stabilnost i atmosferu da pokažemo sutra svima da smo prava ekipa, i da se u Beograd vratimo sa povoljnim rezultatom – poručio je Mijailović.

Povezana vest:  Švedska slavila na Maksimiru, Mesi blistao u Bernu

Utakmica Ventspils – Crvena zvezda na programu je sutra od 18 časova po našem vremenu.