ofk_aluOFK Beograd nerešeno sa Aluminijom

Aluminij – OFK Beograd 1:1 (0:0)

Kidričevo – Gledalaca: 100. Sudija: Drago Klinc (Ptuj). Strelci: Kmetec u 80. za Aluminij, a Brkić u 84. minui (iz jedanaesterca) za OFK Beograd. Žuti karton: Medved, Bingo, Samolec, Krajnc (Aluminij), Brkić (OFK Beograd). Crveni karon Zajc (Aluminij) u 84 minutu.

OFK Beograd: Topalović, Mrvaljević, Marković, M.Milić, Milenović, Filipović, Brkić, Petrović, Batioha, Aleksić, Popović. Igrali su još: Pjević, Stojiljković, Jelić, Stanojević, Takač.

ALUMINIJ: Murko, Medved, Topolovec, Bingo Sambolec, Bajlec, Režonjka, spahič, Petek, Kurž, Rešek. Igrali su još: Zajc, Marlon, Fekenja, Lubec, Majer, Vindiš, Krajnc, Kmetec, Pečovnik, Lonzarič.

Povezana vest:  Matić: Do sada nismo imali pravu podršku

OFK Beograd je odigrao još jednu kontrolnu utakmicu. U mestu u kome se priprema reprezentacija Slovenije, tim Romantičara je i pored terenske dominacije izborio u poslednjim trenutcima nerešen rezultat.

Mlađi igrači su ovaj put dobili šansu, a trener naše ekipe Dejan Đurđević može posebno da bude srećan povratkom Ivana Petrovića. Ivan je nekoliko dana trenirao u laganom ritmu zbog povrede lista, ali pridružio se ekipi i stavio se na raspolaganju šefu stručnog štaba već na jučerašnjoj utakmici.

Povezana vest:  Lovre: Voleo bih da završim karijeru u Partizanu

Prvi deo igre je pripao definitivno našim momcima. Popović i Filipović u dva navrata su bili neprecizni. Njihovi udarci su završavali tik pored stativa.

Dugo se igralo na sredini terena u drugom delu i tek 15 minuta pre kraja meča šansu za gol su kreirali naši igrači. Mrvaljević je presekao jednu loptu loptu, uposlio Brkića koji je sjajno uposlio Popovića, ali centarfor OFK Beograda se nije snašao na pravi način i mreža je ostala mirna.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, U reprezentaciji Australije 14 igrača sa SP 2006.

Slovenci su iskoristili svoju priliku i pored sjajne partije, naša je odbrana poklela, Pečovnik je sa desne strane pronašao usamljenog Kmeteca i Aluminij je poveo 1:0.

Pravda je ipak stigla 5 minuta pre kraja meča. Nakon grubog strta Zajcanad Takačem, sudija je dosudio jedanaestera za OFK Beograd. Sigurni realizator je bio Brkić koji je poravnao rezultat na 1:1 i stavio tačku na kraju meča.

Meču je prisustvovao i predsednik kluba Momčilo Minić. Ekipi su se pridrušili i igrači Purović i Lukač.