VOJVODINA_NAVIJACI

Vojvodina povukla prigovor na suđenje u Užicu

 

Fudbalski klub Vojvodina povukao je prigovor na suđenje utakmice četvrtog kola domaćeg šampionata između sa užickom Slobodom, saopštio je danas Fudbalski sazvez Srbije (FSS). Novosađani su posle pregledanog snimka utvrdili da sudija Danilo Grujić nije pogrešio na njihovu štetu.

-Po završetku utakmice, u rubrici “mišljenje o suđenju“ stavili smo prigovor na suđenje glavnog arbitra Grujića. Nakon pregledanog video zapisa utvrdili smo da glavni sudija nije pogrešio u situacijama koje smo naveli u zapisniku – rekao je generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati 7. kola i tabela Premijer lige

Smatramo da je glavni sudija sa svojim pomoćnicima odlično odsudio ovu utakmicu, dodaje se u saopštenju. Utakmica Sloboda-Vojvodina završena je rezultatom 2:2.

Na zahtev FK „Metalac“ iz Gornjeg Milanovca i FK „Sinđelić“ iz Niša na sednici Takmičarske komisije FŠ promenjeni su termini odigravanja dve utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije.

Utakmica Metalac – Srem biće odigrana 20. septembra sa početkom u 15.30 časova na stadionu FK „Mladost“ u Lučanima, a utakmica Sinđelić – Jagodina, umesto 21.septembra, šest dana kasnije od 15.30 časova na stadionu ŽFK „Mašinac“ u Nišu.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Jordanesku novinaru: Vi ste lažov