kobi_brajant-ders_barseKobi Brajant igrao fudbal uz Gvardiolu

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant zaigrao je u nedelju fudbal uz rame treneru Barselone Pepu Gvardioli u humanitarnoj utakmici koju je organizovala nekadašnja najbolja svetska fudbalerka Mia Ham.

Brajant je deo detinjstva proveo u Italiji gde se zaljubio u fudbal, ali njegove veštine u tom sportu, sudeći prema nedeljnom revijalnom dvoboju u Vašingtonu, nisu za hvaljenje. Ponajbolji košarkaš sveta se, ipak, dobro zabavio, kao i gledaoci koji su u jednom trenutku mogli videti i kako je Brajant svojim potezom oštetio podlogu na kojoj se igralo.

Povezana vest:  Sosijedad grabi ka Ligi šampiona

Posebno je srećan Brajant bio što je igrao u dresu svojeg omiljenog kluba Barselone i u sastavu s Gvardiolom koji je pokazao da je još uvek u dobroj kondiciji. U utakmici koja je završila rezultatom 6-6 postigao je jedan gol i jednom asistirao.

U suparničkoj je ekipi na golu stajao legendarni golman, a danas sportski direktor katalonskog kluba, Andoni Zubizareta, a igrao je i jedan od najboljih vaterpolista sveta svih vremena, a trenutno također Barselonin zaposlenik, Manel Estiarte.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE EURO 2012, Grupa C: Italija pobedila u Talinu, Severna Irska u Mariboru