ArseneWengerVenger: Razumem nestrpljivost naših navijača

Menadžer Arsenala uverava navijače londonskog kluba da on s pomoćnicima danonoćno radi na jačanju ekipe i potencijalnim pojačanjima.

Francuski stručnjak na klupi „topdžija“ upozorava kako je dosta teško pronaći prava pojačanja koja će se lako uklopiti u njegovu i klupsku fudbalsku filozofiju.

-Radimo vrlo predano celo leto. Ja sam zadovoljan jer imamo dobar kvalitet i stil igre koji igrači poznaju, tako da našoj ekipi ne želimo dodati samo kvalitet, nego super kvalitet – izjavio je Venger.

Povezana vest:  Ajaks doveo mladog golmana Barselone

Žervinjo i Karl Dženkinson za sada su jedina pojačanja Arsenala pristigla u ovom prelaznom roku, a Francuz smatra da je ovaj prelazni rok najzahtevniji do sada.

-Inače bih do danas već završio sve poslove oko transfera i slaganja ekipe, ali to više ne ide tako. Prvo morate pronaći pojačanja, dogovoriti se s klubom, pa s igračem, što znači da i taj klub mora pronaći adekvatnu zamenu pre nego što vam prepuste svog igrača. Ima puno stvari koje se moraju odraditi pre realizacije transfera, ali ja razumem nestrpljenje ljudi – zaključio je Venger, te na kraju ipak zagolicao maštu navijača.

Povezana vest:  Đurđević doneo pobedu Partizanu protiv Bačke

-Iduće sedmice bi moglo biti novih dobrih vesti po tom pitanju.