FUDBALSKA-LOPTA

SKANDAL U KRAGUJEVCU

Podnete tužbe protiv pet osoba zbog lažnog zapisnika

 

Kragujevačka kriminalistička policija podnela je danas Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu krivične prijave protiv pet osoba sa područja opštine Batočina, koji su direktno ili indirektno umešani u izradu zapisnika sa fudbalske utakmice koja nije odigrana.

Prema saopštenju policije, reč je o zapisniku sa utakmice Međuopštinske fudbalske lige Šumadijskog okruga Grupa Jug između Mladost Crni kao i Sloge (Milatovac).

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Da li je Mesijev talenat dovoljan protiv nemačkog tima?

Krivične prijave su podnete protiv takmičarsko disciplinskog komesara ove lige, 25-godišnjeg Predraga M. zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanje službene isprave.

Zbog sumnje da su izvršili zloupotrebu službenog položaja u saizvršilaštvu krivična prijava je podneta protiv predsednika Skupštine Sloga iz Milatovca 46-godišnjeg Zorana P, navodnog predstavnika Mladost, 51-godišnjeg Momčila J. i fudbalskih sudija 20-godišnjeg Miloša D, 22-godišnjeg Milana F.

Povezana vest:  Juventus želi da produži ugovore sa Bufonom i Tevezom

Krivična prijava zbog falsifikovanja službene isprave podneta je protiv Zorana P. i Miloša D. Prema navodima policije postoji sumnja da je Predrag M. sačinio zapisnik neodigrane fudbalske utakmice između Mladosti i Sloge, od 10. novembra 2010. godine

Na ovaj način Slogi iz Milatovca je omogućeno osvajanje titule prvaka u međuopštinskoj ligi Grupa Jug u takmičarskoj 2010/2011. godini i sticanje prava igranja u višem rangu takmičenja – Šumadijskoj ligi.

Povezana vest:  Gvardiola regrutovao čak devet klinaca iz čudesne Barsinog škole