milos_krasic_vs_gre

Krasić: Rusi odlična provera pred nastavak kvalifikacija

 

Reprezentativac Srbije Milioš Krasić izjavio je danas da prijateljska utakmica protiv Rusije predstavlja odličnu proveru za naš tim pred nastavak kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

-Očekujem dobru utakmicu. Poznato je da je ruska selekcija u usponu, imaju sjajne pojedince poput Aršavina, Žirkova, Pavličenka, ali i snažan kolektiv. Biće to odlična provera i očekujem da je iskoristimo na najbolji način – rekao je Krasić.

Povezana vest:  Nikolić: Odlazim jer su ispunjeni svi ciljevi

Krasić je pet i po godina proveo u Moskvi, gde je igrajući za CSKA stekao poptunu fudbalsku afirmaciju. Prošle sezone preselio se u redove slavnog Juventusa.

-Sa posebnim emocijama dočekujem utakmicu protiv Rusije. Dugo sam živeo u Moskvi, doživeo mnogo lepih trenutaka, stekao prijatelje koji su se javljali poslednjih dana pa sam požurio da ih vidim – rekao je Krasić.

Povezana vest:  Aston Vila tri meseca bez Petrova

Zoran Tošić je nakon SP u Južnoj Africi nasledio Krasića u timu CSKA.

-Znamo da nam je ovo poslednjih 90 minuta za uigravanje uoči odlučujućih mečeva i zbog toga je maksimalan stepen ozbiljnosti u reprezentaciji. Uvereni smo da ćemo uraditi sve šta se od nas očekuje, kako protiv Rusije, tako i do kraja kvalifikacija za evropsko prvenstvo – zaključio Tošić.

Povezana vest:  Počela prodaja ulaznica za derbi

Prijateljska utakmica Rusija – Srbija igra se sutra od 17 časova na stadionu Lokomitive u Moskvi.