partizan_novi_pazar

Brunčević: Misli usmerene ka utakmici sa Radom

 

Fudbaleri Novog Pazara brzo su zaboravili poraz od Partizana i misli su im usmerene ka utakmici sa Radom, izjavio je danas direktor kluba Sead Brunčević.

-Novi Pazar neće igrati ni za jedan klub, jer nismo ničija filijala. Moramo podići moral ekipe, kako bismo rasterećeno ušli u sledeći duel – kazao je Brunčević na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Janković: Jedva čekamo utakmicu sa Milanom

Govoreći o navijačkim ispadima na utakmici sa Partizanom, Brunčević je rekao da je prisustvovao pisanju protokola, te da delegat nije imao primedbe na ponašanje navijača iz Novog Pazara.

-Suspendovan je stadion Partizana. Ne vidim razlog zašto bi nas kažnjavali, jer u protokolu piše da su naši navijači samo spominjali ime Mustafa, a to nije ništa pogrdno, što je i delegat potvrdio – rekao je on.

Povezana vest:  Mesi traži da Barselona angažuje Aguera

Komisija Fudbalskog saveza Srbije obišla je stadion i u naredna dva dana će doneti odluku da li će utakmica drugog kola biti odigrana na Gradskom stadionu Direktor stadiona Ismet Košuta kaže da radovi na izgradnji tribine i pomoćnih prostorija teku planiranom dinamikom.

-Verujem da neće biti problema i da ćemo dobiti upotrebnu dozvolu. Radovi navijači će najverovatnije biti smešteni na Zapadnoj tribini – kazao je Košuta.

Povezana vest:  Partizan bez trenera, čeka se Stolica

Ukoliko Komisija izda dozvolu, utakmica između Novog Pazara i Rada biće odigrana u subotu od 16 sati.