arsene-wengerVenger odbacio mogućnost odlaska s klupe Arsenala

Nakon još jednog lošeg rezultata (poraz 2-0 od Liverpula), ali i ulaza u sezonu (remi i poraz), postavilo se pitanje treba li menadžer Arsenala odstupiti s klupe na što je on dao vrlo jasan i kratak odgovor!

-Nema šanse – rekao je nakon poraza Arsen Venger.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka usledila je salva zvižduka od strane domaćih navijača od kojih su neki tražili od Vengera da potroši deo novca koji je dobio od prodaje Ceska Fabregasa u Barselonu.

-Uvek osećam pritisak i ovoga puta nije ništa drugačija situacija. Nema šanse da odstupim sa klupe. Trudiću se i dalje da pružam sve što mogu klubu. Svaki poraz je katastrofa u ovom poslu i vrlo smo razočarani da smo danas izgubili. Imam osećaj da je rezultat bio preoštar za nas, jer nismo zaslužili da izgubimo, a odlučujući trenutak bilo je isključenje i neregularan pogodak iz ofsajda – rekao je Venger.

Povezana vest:  Ćurčić saopštio spisak, debitanti Živković i Rajković

-Sada je najvažnije podignuti igrače uoči vrlo važne utakmice u Ligi šampiona (revanš utakmica kvalifikacija protiv Udinezea). Nakon toga sledi još jedna velika utakmica protiv Mančester Junajteda u gostima. Neće nam biti lako – kaže Venger.

Čini se da su pregovori između Mančester Sitija i Nasrija propali i da će mladi Francuz ostati stanovnik Emiratesa, a ta je informacija ugodno iznenadila Vengera.

Povezana vest:  FSS: Neljudski i vandalski ispad

-Niko mi još nije ništa rekao. Uvek sam rekao da želim da Nasri ostane, to se nije promenilo. To je odlična vest ako je tačna. Srećan sam što je još uvek među nama – zaključio je Venger.

Venger nije kritikovao crveni karton 19-godišnjeg Frimponga za kojeg je rekao da je to posledica neiskustva, te da takve stvari spadaju u proces učenja.

S druge strane menadžer Liverpula Keni Dalgliš nije krio svoje zadovoljstvo prikazanom predstavom, ali i rezultatom, svoje ekipe.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Drogba: Idemo u Barselonu da izborimo finale

-Presrećni smo. Mislim da je ovo bila jedna odlična utakmica, pa čak i da je završila remijem rekao bih istu stvar. Uistinu smo presrećni osvajanjem tri boda koja smo zaslužili prikazanom igrom, ali i dobrim ulaskom u sezonu koji je proteklih godina izostao – kaže Dalgliš.

-Utakmice na Emiratesu su uvek veliki izazov za svaku ekipu, ali dobro smo se pripremili i svaki igrač koji je istrčao na teren postavio se na način da želi pobedu koju smo na kraju i ostvarili. Bili smo impresivni danas – zaključio je Dalgliš.