mihajlo_ivanovic_trener_novi_pazar_1

Ivanović: Nisam nudio ostavku

 

Trener fudbalskog kluba Novi Pazar Mihajlo Ivanović demantovao je danas pisanja pojedinih sportskih portala da je nakon poraza njegove ekipe od Rada, nudio ostavku.

-Nje tačno da sam nudio ostavku. Na tu temu nije bilo razgovora, a ja se u poslednja dva-tri dana nisam video ni sa kim iz klupskog rukovodstva – rekao je Ivanović novinarima u Novom Pazaru.

Novi superligaš izgubio je u prošlom kolu od Rada na svom terenu sa 3:0, dok je u prvom kolu izgubio od šampiona Partizana 5:0. Pazar u sledećem kolu gostuje kod Vojvodine. Ivanović je istakao da u letnjem prelaznom roku nije doveo nijednog igrača, ali da ne želi da se time pravda za loš početak sezone.

Povezana vest:  Rodžers: Kazna za Markovića je preoštra

-Nijednog igrača nisam lično doveo, što se dešava prvi put u mojoj trenerskoj karijeri, ali sam ih sve prihvatio, kao sasvim korektna rešenja. To ne znači da perem ruke, naprotiv. Lično ne opterećujem toliko fudbalere, vidim koliko im sve teško pada. Potrebna im je jedna pobeda da pobegnu iz letargije i mislim da će ubrzo doći – kazao je Ivanović.

Povezana vest:  Novog predsednika FA brine broj stranaca u Engleskoj

Ivanović je rekao i da je jedan od uzroka poraza od Rada to što većina igrača na „ne može da iznese breme superligaške euforije“.

-Posle primljenog prvog gola nismo postojali, jer je očigledno da u ovoj ekipi barem 15 igrača trenutno ne može da iznese breme, koje je zahvaljujući superligaškoj euforiji dovelo do kontra-efekta. Imamo psihološki problem, problem glave, a ne lopte – rekao je Ivanović.

Povezana vest:  Nikolić: Mnogo nam znači današnja pobeda

-Neprijatno je ali nije dramatično, odigrana su tek dva kola. Govorio sam i ranije, puno je novajlija, a malo vremena da se uigramo. Imamo i težak raspored na startu prvenstva, pa je sve to uticalo da ne izgledamo kao ozbiljan tim – rekao je trener Novog Pazara.