massimo_moratti

Morati: Ostanak Snajdera je naša velika pobeda

 

Predsednik i vlasnik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati rekao je danas da veoma srećan što Vesli Snajder nije napustio ekipu u ovom prelaznom roku. Za reprezentativca Holandije interesovala su se tri engleska kluba, rivali iz Mančestera, Siti i Junajted i londonski Arsenal.

-Naša velika pobeda je činjenica da smo zadržali Snajdera. On je igrač svetske klase i normalno je da su ga mnogi želeli u svojim redovima. Snajder mi je više puta rekao da želi da ostane, iako su novine drugačije pisale – rekao je Morati italijanskim medijima.

Povezana vest:  Pele: Mesi mora još da radi da bi me stigao

On je naveo da nema nameru da se meša u posao treneru Ðanpjeru Gasperiniju, iako je nedavno izjavio da bi voleo da na terenu češće viđa napadača Ðampaola Pacinija.

-Ponekad mi se čini da čim zaustim da pričam nešto o Interu, novinari to pretvore u milion drugih stvari i izvuku iz konteksta. Samo sam rekao da je Pacini igrač koji postiže mnogo golova i da ne bi voleo da žrtvujemo takav potencijal – objasnio je Morati.

Povezana vest:  Jovetić: Kad imam poverenje sve je lakše

Gasperini je po završetku prošle sezone na klupi Intera zamenio Leonarda.

-Želim da budem jasan, nisam postavljao nikakve ultimatume treneru. On ima slobodu da uradi sve što je potrebno da nam donese uspeh – zaključio je Morati.