jagodina_stadion

Jagodina tvrdi da je oštećena i medijski izolovana

 

Uprava Jagodine saopštila je danas da je oštećena u prvenstvenom meču sa Partizanom, kao i da su mediji „zatvoreni“ za taj fudbalski klub.

-Poslednjih nekoliko dana posle utakmice Jagodina-Pratizan u medijima u Srbiji špekulisalo se o sumnjivom penalu koji je sudija Milorad Mažić dosudio za Partizan. Ali, niko ne govori otome koliko je u tom susretu oštećena Jagodina – navodi se u saopštenju Jagodine.

Povezana vest:  Crvena zvezda počela pripreme za prolećni deo sezone

-To je prava slika medijske zatvorenosti za klubove poput Jagodine, koji diktiraju beogradski ‘velikani’ – dodaje se u saopštenju.

Situacija o kojoj Jagodinci govore odnosi se na 27. minut, kada je kapiten Miloš Stojanović krenuo u prodor i pao u šesnaestercu posle duela sa Aleksandrom Miljkovićem iz Partizana. Na fotografijama se vidi kako Miljković povlači za dres Stojanovića i kako igrač Jagodine pada u šesnaestercu.

Povezana vest:  Liverpul pobedio Mančester siti u četvrtfinalu Lige šampiona

Jagodina je to okarakterisala kao „brutalan start“ i ocenila je da je to trebalo da bude penal za taj klub, a ne žuti karton za Stojanovića.

Predsednik Jagodine Goran Milanović rekao je posle utakmice u subotu da je njegov tim igrao „neravnopravnu utakmicu od samog početka“. On je optužio Partizan i Crvenu zvezdu da pritiskaju sudije i da su napravili „hegemoniju“, ali je rekao da taj „sistem polako odumire“.

Povezana vest:  Vlasti Brazila žele da ubrzaju renoviranje aeorodroma za SP 2014