Cristiano-Ronaldo-001

LIGA ŠAMPIONA

Ronaldo: Ovo je sramota!

 

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristiano Ronaldo protiv Dinama je bio rezervisan, ali je nakon utakmice „briljirao“ svojim izjavama.

-Ja sam bogat, lep i odličan fudbaler i jasno mi je da su neki navijači ljubomorni – kazao je Portugalac, komentarišući ponašanje navijača Dinama koji su tokom utakmice skandirali „Leo Mesi“.

Povezana vest:  Riberi: Ne interesuje me Real Madrid

Ronaldo se nije previše osvrtao na igru hrvatskog prvaka, tek se požalio na grubu igru Dinama.

-Pojedini igrači Dinama su igrali izuzetno grubo, a sudija je tolerisao njihovu oštrinu. Dinamovi igrači su imali preveliku zaštitu kod sudija. Ovo je nepravedno. Ovo je sramota – smatra Portugalac.

Prigovore na grubost protivničkih igrača imali su i Serđio Ramos, i strelac jedinog pogotka na utakmici, Angel Di Maria.

Povezana vest:  Alegri: Ovo mi je bio poslednji Božić sa Milanom

-Znali smo da će biti teško. Dinamo je bio izuzetno motivisan i čvrst, u pojedinim trenucima utakmice i prečvrst. Domaćin je malo preterivao sa grubostima – poručio je Ramos.

Di Maria je rekao kako je Jerko Leko zbog svojih silnih prekršaja trebao da budeš isključen.

-Najvažnije je bilo otvoriti Ligu šampiona pobedom, a to smo uspeli. Nisam baš oduševljen suđenjem jer je nekoliko igrača iz domaćeg sastava igralo vrlo grubo – poručio je Argentinac.

Povezana vest:  Moguć povratak Kapela na klupu Juventusa