par_inter_nemanja_tomic

LIGA EVROPE

Tomić: Ne mogu da budem srećan kad smo izgubili

 

Fudbaler Partizana Nemanja Tomić, koji je večeras protiv Intera postigao 300. gol za crno – bele u evrokupovima, rekao je posle utakmice da ne može da bude srećan zbog jubilarnog pogotka jer je njegov tim izgubio.

-Možda sam malo srećan zbog tog gola, ali generalno ne mogu da budem srećan jer smo izgubuili utakmicu. Šanse protiv velikih timova kao što je Inter moraju da se realizuju, nismo uspeli i oni su to znali da kazne. Nadam se da će nam se to vratiti u nastavku sezone, možda već u derbiju protiv Zvezde i dalje u prvenstvu – rekao je Tomić novinarima.

Povezana vest:  Valensiji samo bod protiv Viljareala

Napadač crno-belih Stefan Šćepović istakao je opet da je Partizan odigrao dobro, ali da nije imao sreće i da je plaćena skupa cene za promašaje.

-Dobro smo otvorili utakmicu, držali loptu, stvorili dve sjajne šanse preko Ivanova, zatim još jednu početkom nastavka i onda smo primili gol, što nas je slomilo. Moramo da gledamo pozitivno, u oba meča protiv Intera igrali smo otvoreno, imali veći posed lopte i nadam se da će biti bolje u nastavku sezone – rekao je Šćepović.

Povezana vest:  Uprava Partizana i poznate ličnosti kupovale prve komplete ulaznica za LE

Desni bek Partizana Aleksandar Miljković iskoristio je priliku da istakne sjajne intervencije golmana Intera Samira Handanoviča.

-Handanoviču svaka čast, branio je fenomenalno, što se tiče moje šanse, mislim da sam mogao da šutiram, ali šta je tu je. Moramo da gledamo napred i da se okrenemo izazovima u prvenstvu – poručio je Miljković.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Mančeseter Junajted u velikoj prednosti