didier_drogba_celsi

Drogba: Naježim se od straha kada se setim povrede

 

-Iskreno, srećan sam što sam živ! Nikada se u fudbalskoj karijeri nisam uplašio kao sada. Svašta sam povredio poslednjih godina, ali je ovo definitivno bilo nešto najgore.

Tako je rekao Didijer Drogba osvrćući se na povredu koju je zadobio u utakmici trećeg kola Premijerlige  protiv Norviča. Golman Norviča, Džon Rudi, nenamerno je prouzrokovao povredu 33-godišnjeg centarfora. Pri izlasku na jedan centaršut golman je promašio pokušaj boksovanja lopte, ali je zato precizno u lice pogodio Drogbu. Nokautirani napadač pao je kao pokošen, bez ikakve amortizacije rukama, glavom i telom poput vreće pao na teren.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012, Sutra 21 utakmica u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope

-Bio sam skoro deset minuta u totalnom nokautu. Ne sećam se apsolutno ničega, o tome su mi kasnije govorili lekari. Sebi sam došao u bolnici, ali je i tada bilo strašno. Nisam ništa čuo. Plašio sam se kao nikada do sada i sada se naježim od straha kada se setim svega – rekao je Drogba.

Povezana vest:  Murinjo: Kosta je srećan u Čelsiju

Inače, sada je sve u redu sa ovim sjajnim napadačem, a već je tokom nedelje bio u postavi Čelzija, ali je ostao na klupi tokom celog meča FA Kupa protiv Fulama.