Fernando_Torres_Chelsea_Liverpool_Martin_Skrtel

Tores: Golovi došli zahvaljujući podršci navijača

 

Napadač fudbalskog kluba Čelsi Fernando Tores rekao je danas da mu je bilo teško nakon prelaska iz Liverpula, ali da je zahvaljujući podršci navijača počeo da se vraća u formu i da postiže golove za londonski tim.

-Lako je dobiti podršku navijača kada postižete golove i kada vam sve ide od ruke. Ipak, prethodnih šest meseci u Čelsiju su mi bili baš teški i hvala navijačima što su me podržali uprkos svemu – rekao je Tores engleskim medijima.

Povezana vest:  Ezil se na web-strani deklarisao kao navijače Barse

Tores je u poslednja dva prvenstvena meča, protiv Mančester junajteda i Svonsija, bio strelac za londonski tim.

-Navijači me zaustavljaju na ulici, prilaze u kafićima i pružaju mi podršku. Baš zbog toga mi je drago što sam počeo da tresem mreže – kazao je on.

Iako je u poslednjem meču protiv Svonsija dao gol, Tores taj duel neće pamtiti samo po dobrom, jer je kasnije zaradio i crveni karton zbog prekršaja na protivničkom igraču Marku Goveru.

Povezana vest:  UEFA izostavila Crvenu zvezdu sa liste šampiona Evrope

-Nisam imao nameru da povredim rivala. Nisam na vreme uspeo da sklonim noge i zakačio sam Govera. Ovo mi je prvi, a nadam se i poslednji crveni karton u Premijer ligi – zaključio je reprezentativac Španije.

Tores je u Englesku stigao u leto 2007, kada je iz madridskog Atletika prešao u Liverpul. Za „crvene“ sa Enfilda je od tada do januara ove godine odigrao 142 utakmice i postigao 81 gol. U dresu Čelsija, zasad, ima slab golgeterski učinak od tri pogotka u 25 utakmica.

Povezana vest:  Fudbalski savez Beograda i Fudbalski savez Srbije oprostili se od Nikole Jockovića