borac_zvezda_5

JELEN SUPERLIGA

Dmitrović: Krajnje vreme za bodove

Trener Borca iz Čačka Ljubiša Dmitrović rekao je danas da je krajnje vreme da njegova ekipa osvoji bodove u utakmici protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca u sedmom kolu Super lige Srbije.

-Mi smo potrošili sve kredite, tu pre svega mislim na sebe i igrače.Protiv Metalca je utakmica istine za nas. Nakon toga biće nam jasnijadalja sudbina našeg tima u ovom prvenstvu. Smatram da je krajnje vreme da osvajamo bodove – rekao je Dmitrović.

Povezana vest:  Izborna komisija Crvene zvezde potvrdila novi mandat Lukića

Borac trenutno ima četiri boda iz šest utakmica i nalazi se na 14. mestu tabele Super lige.

-Da bi smo to ostvarili potrebno je da damo sve od sebe, da igramo svih 90. minuta. Verujem da su igrači konačno shvatili da samo takvim pristupom možemo popraviti loš saldo, ali i utisak sa početka sezone – rekao je Dmitrović na konferenciji za medije.

Povezana vest:  PSŽ slavio u derbiju, Lukas i Laveci srušili Bordo

Fudbaleri Metalca su trenutno na poslednjem mestu sa samo jednim osvojenim bodom.

-Neće nas zavarati njihov učinak i pozicija na tabeli. Prethodnih dana došlo je do promene na njihovoj klupi i sigurno je da nemaju šta da izgube. Sve to nas još više mobiliše pred prvu u nizunkvalifikacionih utakmica koje nas očekuju – zaključio je Dmitrovićnaludirajući na borbu njegovog tima za opstanak u Super ligi.

Povezana vest:  Blaščikovski: Gledao sam kako mi otac ubija majku

Utakmica između Borca i Metalca igra se u subotu od 15.30 u Čačku.

PHOTO: ataimages.rs