simke_ofk_beograd

JELEN SUPERLIGA 2011

OFK Beograd ide na tri boda

-Idemo na 3 boda bez dileme. Ovo je treća utakmica u Ivanjici kako sam trener, imamo jednu pobedu i jedan poraz, doduše nesrećan, ali ovaj put idemo na pobedu. – započeo je Dejan Đurđević

-Ne bavimo se Javorom, jedino što može da bude pozitivna promena za njih je promena trenera. OFKin cilj se zna, idemo na pobedu. Svi su na broju, osim Osmanagića i Petkovića.

Aleksandar Simić je ponovo u plavo belom dresu: – Još jednu smo utakmicu izgubili kod kuće, verovatno epilog ne bi bio takav da nam nisu falili igrači, 5-6 fudbalera nam je nedostajalo. Nakon dva kiksa kod kuće, vreme je da nadoknadimo bodovima u gostima, mislilm da je prava prilika u nedelju protiv Javora. Idealna prilika da se vratimo na kolosek.

Povezana vest:  Advokat napušta Sanderlend na kraju sezone

-Javor je težak protivnik, fizički dosta moćan, ne daju mnogo akcenta na taktiku, već na snagu, ali mi ćemo dati svoj maksimum i kvalitet je na našoj strani. – smatra povratnik u redove OFK Beograda

-Sada je red na mene da preuzmem palicu iskusnog igrača, došao sam u ekipu veoma mladu, ali na meni je da dam doprinos klubu i timu da se postignu odlični rezultati, mislim da to i možemo i da iako je došlo do serije loših rezultata imamo dobru atmosferu.

Povezana vest:  Ćavi: Morinjo dobar trener, ali istorija ga neće pamtiti

-Samo je potrebno da svedemo individualne greške na minimum, jer nijedna nas ekipa nije nadigrala, optimista sam i znam da smo psihički veoma jaki – otkriva nam recept Simke

Osvrt na stogodišnjicu: – Debitovao sam ove godine protiv Dinama, predamnom je uvek velika đelja i novo dokazivanje, tu sam da pomognem klubu, došao sam u momentu kada se obeležava jedan veliki jubilej, veoma bitna stvar kako za mene tako i za celokupnu javnost, ali OFK Beograd to i zaslužuje. Jedino što mislim da je bilo ranije više navijača na Karaburmi, ali mi ćemo dati sve od sebe da napravimo dobre rezultate i da se venrim pratiocima odužimo. Ipak je lakše igrati pred punim tribinama, a verujem da će ih vremenom i biti još više.

Povezana vest:  Selektor Hamren uvrstio Elmandera na spisak za EP

Novinari nacionalne televizije RTS-a su takođe danas intervjuisali šefa stručnog štaba Dejana Đurđevića i još jednog vezistu Nemanju Nikolića.