Aleksandar Kolarov Manchester City Jason Lowe of Blackburn RoversMančester siti ubedljiv protiv Blekburna, prvenac Savića

Ekipa Mančester sitija danas je ubedljivo savladala domaći Blekburn sa 4:0 u utakmici sedmog kola prvenstva Engleske, a svoj prvi pogodak u dresu „građana“ dao je nekadašnji igrač Partizana Stefan Savić.

Savić je u 87. minutu odlično reagovao posle kornera koji je izveo Samir Nasri i glavom poslao loptu u mrežu.

Povezana vest:  Mančester Junajted bolji od Liverpula golom iz penala

Prethodno su golove za goste postigli Adam Džonson u 57, Mario Baloteli u 59. i Nasri u 73. minutu.

Na terenu je bio još jedan bivši igrač beogradskih crno-belih, Radosav Petrović koji je odigrao svih 90 minuta u timu Blekburna.

Siti je ostao na deobi prvog mesta sa gradskim rivalom, Junajtedom koji je kod kuće savladao Norič sa 2:0. Pogotke za aktuelnog šampiona Engleske postigli su Anderson u 68. i Dani Velbek u 87. minutu.

Povezana vest:  Ilić: Zadovoljan sam žrebom

Ekipa Vulverhemptona izgubila je na svom terenu od Njukasla sa 2:1, a reprezentativca Srbije Nenada Milijaša nije bilo ni na klupi domaćina.

Ranije danas u gradskom derbiju, Liverpul je kao gost savladao Everton sa 2:0, a pogotke su postigli Endi Kerol u 71. i Luis Suarez u 82. minutu.

Domaćin je bio sa igračem manje na terenu od 23. minuta, kada je crveni karton zaradio Džek Rodvel zbog oštrog prekršaja na Suarezu.

Povezana vest:  Viljaš Boaš želi da učestvuje u reliju Dakar